Sisákisták! Merre át?

Ponline, 2011. augusztus 19.

Sisák Imrét sokan támogatták meggyőződésük ellenére is. Olyanok, akik féltek attól, hogy egyszer Pásztón is teljesítmény alapján fogják megítélni a munkavállalókat. Addig jó nekünk, amíg Sisák a főnök érvelt például a Vízmű igazgatója. Az öregek otthonában pedig azt a hitet keltették, hogy csak Sisák tartja fenn az otthont. Az igaz, hogy ilyen drágán csak Sisák, másnál olcsóbb lenne! Ha tehát valaki érezte, hogy nem teljesít jól, nincs a toppon, akkor rögtön Sisák szavazó lett és a családját is erre kérte. Attól féltek, hogyha egy hozzáértő kerül a polgármester helyére, akkor annyi nekik és a munkájuknak. Ez butaság, az biztos, hogy többet és értelmesebben kellett volna dolgozni, de ezt sajnos nem próbálhattuk ki.  A munkavállalás feltétele így Sisáknál nem a munkavégzés minősége volt, hanem, hogy mekkora a garantált szavazóbázis, mekkora a család. Miért nem hazudnak, a pásztóiak kérdezi erre mindenki Budapesten. Azért mert az itteni ember nem szeret lódítani. Vannak kivételek, de ők sokra is viszik, és nem is szeretjük őket.(Pásztón a többség nem, Keresztes az más!)

Most azonban baj van. Ha a kórház és az iskolák állami fennhatóság alá kerülnek, akkor már nem a polgármestertől, Sisák Imrétől függ a kórház és az iskolák igazgatóinak és helyetteseiknek, valamint a dolgozóknak léte. ( Kár, hogy ezt Ilike nem élhette meg!)

Vajon milyen gyorsan fogy el Sisák Imre csapata a Testületben. Mikor kezdenek el a tisztesség bajnokai a Fidesz 3 képviselőjével szavazni?

Hamar. Rögtön a törvény kihirdetése után, mert a látszatra eddig sem adtak!

Hozzászólások:

kli
2011. augusztus 20.

Országosan is valamilyen érdekek alapján történik a szavazás és miért lenne más Pásztón ? DG nem szemérmes kimondja helyettünk azt is ami talán nem is közügy és szinte felkínálja azt, hogy nincs mitől félni emberek hát kérdezzetek ! A pásztói ember türelmes és még nincs vitakultúrája.Ezt meg kell tanulnunk és lejjebb adni az alázatból.

Válasz erre
Kata
2011. augusztus 20.

Sajnos ez nem teljesen így van!Ugyanis is a Városgazdálkodás az még marad a PM fennhatósága alatt.Ezért egy ember biztos nem fog átszavazni!De van egy olyan rossz érzésem , hogy 3. Ugyanis a család továbbra is a PM-nek dolgozik,így ki vannak szolgáltatva sisák "hatalmának".Sajnos ez Pásztó!

Válasz erre

Szólj hozzá!

Mehet