Politikai technikák

Ponline, 2011. március 22.

Hozzászólások:

Tőkés Tamás
2011. március 24.

Brunda Úr elmondta,hogy depreszióasak a Nógrád megyei vállalkozók . VAJON MI AZ OKA. A válaszköztudott mindenkinek a fantáziájára bízom !!!!!

Válasz erre
Dr. Debreczeni László
2011. március 23.

Kedves Tanár és Gábor!
Mit is mondott Sándor Pisti? „Világossá vált mi az, amiből nem kér Simre! Az egyik a civil munka, a másik pedig a vállalkozók segítőkész tanácsai.” Ez a lényeg. Na, innentől kezdve pedig teljesen mindegy, hogy mit mondott Brunda úr, mint ahogy az is, Sisák Imre megértette-e, vagy sem. Mellesleg valószínűleg megértette, nem hülye gyerek ő, csak nagy ívben tesz rá és ez a legnagyobb baj vele. Abban viszont reménykedhetünk, hogy mindazok a pásztói vállalkozók látták, akik közelébe nem jutottak az utóbbi idők helyi beruházásainak.

Válasz erre
Sándorné Sándor Zsuzsa
2011. március 23.

Elmúlt ez is...
Hasznos városrész tájékoztatása megtörtént, ezt nem jellemző módon jelenléti ívvel is dokumentáltuk. Lakossági fórum késői meghirdetésétől eltekintve, voltunk néhányan. Értetlenül ültem a kezdeti információk hallatán, mert eddig is az volt a dilemmám, hogy miért pontosan az a szakasz kerül kiépítésre iszonyatosan sok pénzért, ami éppen. Kérdésem értetlenségét követően Imre tényleg korrekt elmondása alapján megértettem a miérteket. Onnan kezdve okafogyottá vált bármi, mert minden kész. Szívesen elolvasnám majd azt a megvalósulhatósági tanulmányt, amit a KRF fog elkészíteni erről a meder-projektről. Plecskó Peti fölvetette, hogy aláírás-gyűjtést kezdeményez a záportározók megépítésének segítése mellett, amelyet lakosként igen sokan fogunk támogatni és az aláírásokat gyűjteni fogjuk.Folyt . következik holnap a testületin.

Válasz erre
Válaszok:
Hatranics:
Kedves Zsuzsa!
Egy vagy két ilyen táblát javasolnék Hasznosra.Persze a gyorshajtás nem ez fogja megoldani mert az emberi tényező és sajnos elég rossz a közlekedéskultúránk.
http://www.swarco.com/sthu/Megold%C3%A1sok/V%C3%A1rosi-forgalomir%C3%A1ny%C3%ADt%C3%A1s/Radaros-sebess%C3%A9gm%C3%A9r%C5%91-kijelz%C5%91k/SJT-01-sebess%C3%A9gjelz%C5%91-t%C3%A1bl%C3%A1k
Dömsödi Gábor:
Ez nagyon jó ötlet Plecskótól. Szívesen segítek én is ebben, hogy legyen egy kis média visszhang.
Sándorné Sándor Zsuzsa
2011. március 23.

Politikai "technika"!
M E G H Í V Ó
2011, március 22 - 09:15
PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE
2011. MÁRCIUS 23-ÁN /szerda/ 17.00 órai kezdettel
HASZNOS városrészben LAKOSSÁGI FÓRUMOT TART

Helyszín: Művelődési Ház - Hasznos

MINDEN ÉRDEKLŐDŐ MEGJELENÉSÉRE SZÁMÍTUNK

Sisák Imre
polgármester


Erre csak annyit, hogy technikailag tökéletes minden, mert tegnap délelőtt sikeresen közzétették a mai hasznosi lakossági fórumot.

Szerintem a képviselők is csak ma reggel kapták, szégyen, és abszolút tükrözi, mennyire is vagyunk fontosak minden szempontból.

Remélem, leszünk legalább ...egyedül.
Sándor Zsuzsa

Válasz erre
Válaszok:
Dömsödi Gábor:
Igen, én is most tudtam meg szerda reggel. De az a cél, ne tudja senki. Az csak véletlen, hogy ez az összejövetel is pont akkor van, amikor én- hetente egyszer, 16,00-17,30 között- Pesten rádióműsort vezetek.Ezért sajnos nem tudok elmenni!
Tőkés Tamás:
Sisák azt gondolta,hogy most is választási kampány van. Szidta a civil környezetvédőket. A civil környezeretvédők teszik dolgukat. Tegnap a Parlamentben egy levelet adtam át egy miniszternek a részletek megtekinthetők a VÁR TV jövő pénteki adásában. Dr.Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár úr meghívásomra. 2011. április 09-én Pásztóra látogat.
Tisztelettel : Tőkés Tamás. civil környezetvédő
Dömsödi Gábor
2011. március 22.

Sisák Imre jelen volt.Talán megértette, hiszen Brunda Gusztáv nagyon fontos dolgokat mondott!

Válasz erre
tanar
2011. március 22.

Ezt Sisák polgármester úrnak is látnia kell, hiszen róla szól a rossz példa!

Válasz erre

Szólj hozzá!

Mehet