Pásztó leendő polgármestere

Ponline, 2014. augusztus 14.

 

Kezdődött a tájékoztatómmal, ahol bejelentettem indulok!


 

A könyvtárban megtelt a nagyterem, és ennek következménye lett. Egyrészt a regnáló, ősszel leköszönő polgármester összehívta a közmunkásokat, és minősíthetetlen hangon beszélt velük és rólam.(Mindezt munkaidőben, a mi pénzünkön!) Ők azzal érdemelték ki a szidalmakat, hogy néhányan eljöttek a tájékoztatómra. Én pedig azzal, hogy ellenfelem tudja, már négy éve is megvertem. Pásztón 86 szavazattal, Hasznoson eggyel, de egyébként is. Aki érti érti, aki nem az nem.


Azután a leköszönő polgármester is sietve összehívta a..., nem tudom kiket. Sajtótájékoztatónak álcázta az eseményt, de arról, hogy ki mit kérdezett semmit sem tudunk. A sajtótájékoztató pedig olyan, ahol kérdeznek és jó esetben válaszolnak is.

Most megy a suttógó propaganda, hogy nem is indulok. De! Ez csak egy szép álom. Indulok, és nyerek is. Már tudom, hogy hol veszett el a legutóbb minimum 150 szavaztom és azt is, hogyan. Ezt persze ellenfelem még nálam is sokkal pontosabban tudja, ezért retteg és menekül előlem. Ha találkozunk, egyszerüen, köszönés nélkül elfut.Ez vicces, de nem baj. Viszont egy jelőlti vitára azért össze kell még jönnünk. Erre az általa üzemeltetett Facebook oldalon is felkértem, most még nincs válasz.

Persze ha nem lesz vita, akkor is mindenki tudja, melyikünk mit képvisel, és ennek alapján szavazhat. Ezen kivül még addig hátravan a kampány is. Én mindenhová elmegyek ahová hívnak, ha kérik két embernek is tartok kampányülést. ( Ha csak egy partner van, akkor az egy beszélgetés, de ez is érdekel!)

Szerdán a pásztói piacon árultam a könyvem. Nagyon olcsón adtam, hogy minél több pásztói megismerje a "lecsúszott médiabohóc" történetét. Így nevezett ugyanis a leköszönő polgármester a közmunkások előtt a rólam tartott munkaértekezleten. Várom, hogy róla ír-e valaki könyvet, én pedig nem minősítek, inkább dolgozom. Arról a munkáról amit végzek, a Facebookon és itt is tájékoztatok. Kérem a Kedves Olvasók aktivitását!

Dömsödi Gábor

közgazdász, újságíró, polgármester, pásztói polgármesterjelőlt

Hozzászólások:

Tar András
2014. augusztus 14.

Gábor ! Már megint elfelejtetted megvendégelni a résztvevőket. A iska képén bezzeg rengeteg a tányér. :-)

Válasz erre
Válaszok:
Szabó Hilda:
Igen és mind üres. Olyan mint egy árubemutató, amikor a csórók már jóllaktak és a jól öltözött kókler most dumálja rájuk a szuper tollseprőt ötszázezerért.

Szólj hozzá!

Mehet