Panasz a Volánra

Ponline, 2011. október 13.

Sajnos semelyik Volán társaság honlapján nem tudok a panasz oldalra eljutni, ezért írok ide. A gyerekem Starjánba jár iskolába, aki a Pásztón városon keresztül járó buszon közlekedik ill jár iskolába fél hét felé és egyébként ez bemegy Maconkára is. A buszt télen nem fűtik már éve óta vagy ESETLEG M.verebélyig és Starjánig egyáltalán. A gyerekek fáznak hiszen legalább egy és negyed órát utaznak. Ki ellenőrzi a sofőröket. Hova kerül a gázolaj és miért fizetünk diák bérlettel egy hónapban majd 25oo forintot ? Kötelesek vagyunk ezt még jó pár dolgot eltűrni-. Pl a sofőr dohányzik és az ablakot kinyitja had legyen még nagyobb huzat. Várom további sorstársak ill gyerekes szülők reagálását.

Hozzászólások:

kli
2011. december 18.

Érdeklődésemre azt felelte a gyermekem, hogy már fűtenek. Remélem nem azért mondta, mert már a jövő hónapban vonatbérletet akartam neki váltani. Minden esetre köszönöm a közreműködést.

Válasz erre
kli
2011. december 1.

Köszönöm és érdeklődéssel várok.

Válasz erre
admin-
2011. november 30.

Holnap utánajárok ennek az ügynek.

Válasz erre
kli
2011. november 29.

Hogy mennyit számítunk ebben a fogyasztói társadalomban, hogy még a pénzünkért sem lehet reklamálni ! Írtam a Volán Zrt-nek a honlapján keresztül és meg sem jelenik a panaszom - sőt az utolsó beírás közlés 2011.11. 10. Ezt nem hiszem el. Általánossá vált a mindenki mindent lesz.r . Ez hova fog vezetni ?

Válasz erre
Válaszok:
kli:
A mai nap tehát egy hétre rá megjelent a hozzászólásom /panaszom/. Ez már haladás.
kli
2011. november 26.

Mióta ezt megírtam még annyit sem fűtenek a buszon.

Válasz erre

Szólj hozzá!

Mehet