Nem való szökőkút egy kis parkoló közepére!

Ponline, 2011. május 16.

Nem való szökőkút egy kis parkoló közepére! Ezt minden gondolkozó ember tudja. Egyszerűen azért nem, mert útban van.
Vannak azonban olyanok,akik nem értenek az autóhoz és hibáznak. Olyanok is akik nem veszik észre és ledöntik. De, hogy ezek után újra, ugyanoda építsék fel!? Ez is megtörtént Pásztón. Ime a következmények.

Hozzászólások:

admin-
2013. február 19.

Minden kívánságunk így teljesüljön. kicsit lassan értették meg az illetékesek, de megértették. Persze egy parkban jobban mutatna, mint most a járda mellett, de így legalább nem dönti fel senki!

Válasz erre
Tőkés Tamás
2011. július 19.

Örömmel tapasztaltam ma,hogy Malomhegyi Lajos főmérnök Úr igéretéhez híven intézkedett és készül az ivókút. A Park bejáratánál a Gimnázium előtt.Köszönjük főmérnök Úr !!!!!2011.07.19.15.50.

Válasz erre
kli
2011. június 7.

Hát az minden csak nem szökőkút.Kinézetre ugy néz ki mint egy homokozóba gyerekek által készített és elfuserált lepény. Továbbá elképzelni sem tudtam volna rosszabb helyet találni, mintha azt lett volna a cél, hogy minél eldugottabb helyen legyen. Ismétlem ahogy kinéz nem is csodálkozom ,hogy dugni kell.

Válasz erre
Tőkés Tamás
2011. május 23.

A szökőkútnak eddig kétszer tolattam neki.Ezt közöltem Malomhegyi Lajos főmérnökkel és Őis azt mondta,hogy ez nem oda való felkéri a VGKÜ vezetését ,hogy máshol helyezzék el. !!!! Valamint kértem a főmérnök urat ,hogy a Francia Gimnázium elé egy ivókutat telepitsenek közölte,hogy a közeljövőben ez is megfog valósulni a tér sarkán .

Válasz erre
pásztói
2011. május 19.

Szerintem Sisák nem való egy ilyen kisváros közepére! Nézzük a képet, egy egy ledöntött alak. Az Istenek jele ez Imre! Fuss amerre látsz!

Válasz erre

Szólj hozzá!

Mehet