Nagyon sok pénzről lehet szó

Ponline, 2011. február 11.

Szégyenletes volt a tegnapi közmeghallgatás. Kezdődött azzal, hogy megvonták tőlem a szót mert túlléptem a keretet. Ekkor Gajdics elmondta, hogy a közmeghallgatás szabályait, a polgármesternek lett volna kötelessége ismertetni. Egyébként voltak beépített kiabálóemberek, egy Valódi Kiabáló Sisák, az aki a választás éjszakáján elegánsan viselkedett (hazudott, majd elismerte, hogy hazudott) és egy számomra ismeretlen. Úrnak nem mondanám, mert szitén ordítva megkérdezte, mit keres ez itt, és ezt rám értette. Szerencsére ingatlantulajdonos vagyok Pásztón, fizetek víz, csatorna és szemétszállítási díjat, ezért ezzel nem sokra ment. De láthatóan előre megbeszélt koreográfia szerint történt minden, és a sisáki betanult szöveget mondta. Sisák nem kockáztat, feltőltötte elvakult híveivel a termet. Ott volt az összes kiszolgálója is a rendszerének, akik fönökük bíztatására, hogy mondd meg neki Laci, Lajos, stb , jól megmondták neki! (vagyis nekem).Egyetlen kérdésre nem válaszoltak, viszont jó sokat mellébeszéltek, a szokásos módon, Ádámtól és a szintén a paradicsomban dolgozó Évától kezdve. Amikor megemlítettem, hogy nem kéne a várost családi foglakoztatóként használni, Sisák nagyon kikelt magábol, az viszont kiderült, hogy a kórházi állást pont Sisák vejére írták ki, mert pont ő kellett oda. Ezt tehát jól sejtettük. Nem lehet B listára tenni egy embert, csak azért mert Sisák- mondta. Ez rendben is van, de az a baj, hogy nekik külön lista van, csak az ő nevükkel! Sisák elmondta azt is, hogy ő mindig mindenért fizet, semmit nem kap ingyen, de például a házfelújításának számláit nem fogja bemutatni, mert ki vagyok én? Mondtam, nem nekem kéne, a városnak, tegye fel a honlapra, de ettől még jobban felháborodott. A tanulság az, hogy itt nagyon sok embernek nagyon sok pénzéről van szó. Ők megtesznek mindent ezért, meg azért, hogy véletlenül se vizsgálhassa senki az ő ügyeiket. Ezért szervezettek és gátlástalanok. Ezt a csapatot egyedül nem lehet más magatartásra kényszeríteni, ehhez kell a város ereje is!

Hozzászólások:

Figyelő
2011. március 20.

Sisák nem épp a közmeghallgatáson sajnáltatta magát legutóbb a ki nem vett 330 nap szabadsága miatt?
Adalék:
http://pasztoi.b13.hu/index.php?f=7&s=2&blogid=2861&bm=464785

Válasz erre
Dömsödi Gábor
2011. február 21.

Nagyon sokan bántották korábban Tőkés Tamást e lapokon. Most dicsérjük meg. Érdekes beszélgetést vezetett Frisch Oszkárral a térség vízügyi gondjairól a Vár TV műsorán.
http://www.youtube.com/user/vartelevizio#p/a/u/1/6NILtzR7BPc

Válasz erre
Válaszok:
Tőkés Tamás:
Köszönöm Gábor .Igyekszem a jövőben is. Vannak újabb közérdeklősére alkalmas témáim!!!
Tőkés Tamás
2011. február 21.

A közmeghalgatás sajnos nem teljesen a pásztói közügyekről szólt.A feltett kérdéseimre 6 kérdést intéztem a polgármesterhez .Teljes kielégitő választ nem kaptam volt olyan amire egyáltalán nem válaszolt.A mai napon kikértem a közmeghalgatás hivatalos jegyzőkönyvét,és a 30 nap letelte után a Megyei Kormányzati irodához fordulok panasszal a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében a közmeghalgatáson feltett kérdésekre amennyiben ez szóban nem történt meg írásban köteles válaszolni a polgármester !!!!

Válasz erre

Szólj hozzá!

Mehet