Ma megint kánikula van

Ponline, 2011. augusztus 25.

Mit szépítsük? Időjósnak nem vált be.

Igen ez egy karikatúra, amit egyáltalán nem tisztelt polgármesterünk nagyon nem szeret. Ezért kapta. Csekély viszonzás azért a sok rosszért, amit a várossal tett az elmúlt években. De ennek a mostani képnek külön apropója van. Személyes döntéseket hoz (rossz döntéseket) ahelyett, hogy a szakemberek, (adott esetben meteorológusok) tanácsát kikérné.

Hozzászólások:

Sándor István
2011. szeptember 18.

Szeptember 18. A Balaton még mindig 22 fokos.
A pásztói gyerekek már egy hónapja a kertünk végében a patakra járnak fürödni.
S.Pisti

Válasz erre
Tőkés Tamás
2011. augusztus 26.

Horváth Imre a Dél-Nógrádi- Vizmű KFT igazgatója remélem erre a kérdésre is választad. 10 kérdést tettem fel neki irásban és előre egyeztett studió beszélgetést lemondta az utolsó pillanatban ,és azt mondta szeptember elején hajlandó válszolni a kérdéseimre.
Tisztelettel : Tőkés Tamás

Válasz erre
Válaszok:
kli:
Egy korrekt ember /nem vezető/ legalább írásba megpróbálta volna továbbítani a kérdésekre a választ akadályoztatás esetén.
admin-
2011. augusztus 25.

A jelenlegi előrejelzések szerint csütörtökön vagy pénteken lehet az év legmelegebb napja, közölte Csonka Tamás, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa.

Csütörtökön valószínűleg több rekord is megdőlhet. Eddig a legmagasabb napi minimum rekordja állt be, a hajnali órákban Pécsen 23,8 fokot mértek. Emellett várhatóan a budapesti és az országos napi maximumok rekordja szinte biztosan megdől.

Válasz erre
Válaszok:
kli:
Nem akarom elhinni,hogy egyszemélyi döntés alapján záródott be a strand kapuja, hiszen a strand tudomásom szerint még a városé !
kli:
Jut eszembe - nem indítunk meg egy szavazást, hogy egy személyben döntött-e ? Nem tudom,hogyan kell megindítani, de esetleg ADMIN nem segítene ebben. Előre is köszönöm.

Szólj hozzá!

Mehet