Egy jó kérdés Debreczeni doktortól:

Ponline, 2011. augusztus 21.
dr. Debreczeni László kérdése: Mennyi vegyszert lehetett volna venni, illetve mennyi veszteséget lehetett volna fedezni a Vízmű által megvett, azóta is üresen kongó OTP iroda árából?
Mi vonz több látogatót Pásztóra egy működő strand, vagy egy lepukkant üres iroda? Felelős?

Hozzászólások:

kli
2011. augusztus 28.

Mióta tőzsdézhet állami leosztásból egy vízmű igazgató ?

Válasz erre
Válaszok:
Tőkés Tamás:
A vizmű igazgató véleményem szerint a közpénből nem tőzsdézhet !!!!!
Kata:
Nem tőzsdézett, az OTP épületét vette meg! /befektetési céllal/
Kata
2011. augusztus 27.

Nem feleslegesen adott ki egy csomó pénzt,csak ésszerűtlenül.Ugyanis valamelyik nyilvános fórumon megkérdezték a vízmű igazgatóját az Otp megvásárlásának miértjéről.Akkor nagyon "okosan" elmagyarázta, hogy be kellett fektetni a pénzt ,mert csak akkor kaphattuk meg az állami támogatást.Hiszen nyereséges vállalkozásnak nem jár.Az, hogy ezt a pénzt jobb helyre is el lehetett volna költeni már senkit sem zavar a vízműnél.

Válasz erre
Válaszok:
kli:
Erre van egy nagyapám által sokszor mondott és nagyon ide való frappáns szólásmondás , " a cipész maradjon a kaptafánál"
Dr. Debreczeni László:
A fő baj az, hogy a város, vagy ha úgy tetszik a vízfogyasztók szempontjából eredmény tekintetében a "felesleges" és az "ésszerűtlen" ugyanaz.
Sándor István
2011. augusztus 27.

Kedves Kli!
Az OTP irodát a Vízmű vette meg. Kiadott egy csomó pénzt feleslegesen. Ezt a pénzt lehetett volna a strand forgalom növelő beruházásaira költeni.
S.Pisti

Válasz erre
Tőkés Tamás
2011. augusztus 26.

A volt OTP épületének megvásárlása teljesen értlmetlen hiszen az adminisztrációs létszám bőven elfér a régi telepen az irodákban.- Vagy talán az adminisztrációs létszámot kivánják bőviteni. - Véleményem szerint igy is sokan vannak.Amikor benjártam legutóbb az egyik irodában négy hölgy gyümölcsöket ettek és üditőztek,kávéztak....

Válasz erre
Sándor István
2011. augusztus 23.

Válasz Dokinak.
Sok vegyszert, de szerintem nem ez a fő kiadási tétel. Szerintem nem lenne veszteséges a strand, ha egy hozzáértő üzemeltettné. Így az OTP árából lehetett volna fejleszteni.
A jelenlegi helyzetben, lepukkant strand VS OTP döntettlen.
Felelős? Aki a döntéseket hozza. Elméletben!

Készítettem fotót a bezárt strandról. Valóban zárva! Közben jött egy család fürödni.
írás olvasható a www.pacif.hu oldalon.

Válasz erre
Válaszok:
kli:
Sándor Úr ! Ez nekem új! Hogyan lehetett volna az OTP árából fejleszteni ? Ki építtette az OTP és ki állta a költséget ?

Szólj hozzá!

Mehet