Egy halott, 30 sebesült- Hajnali buszbaleset a 21-esen- Sokkoló képek

Ponline, 2011. szeptember 5.

Hétfő hajnalban, nem sokkal fél hat után súlyos baleset történt Nógrád megyében, a 21-es úton Szurdokpüspöki és Jobbágyi között. Egy Salgótarjánból Budapestre tartó menetrend szerint közlekedő autóbusz vaddal ütközött, majd árokba csúszott, és felborult.

Az egyik utas, egy 43 éves férfi meghalt, amikor árokba borult egy menetrend szerinti autóbusz Nógrád megyében, Szurdokpüspöki és Jobbágyi között hétfőn reggel – közölte Dankóné Nagy Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínről 30 sérültet szállítottak kórházba, közülük négyen súlyos sérüléseket szenvedtek. Nyolc mentőautóval vonultak a helyszínre, a sérülteket a hatvani és a salgótarjáni kórházba vitték.

Bercsényi Lajos, a Szent Lázár Megyei Kórház főigazgatója elmondta: a salgótarjáni kórházba tizenhét embert vittek be a mentők, egyikük életveszélyes koponyasérülést szenvedett, őt egy budapesti kórházba kell továbbküldeniük.

A balesetnél a mentésben résztvettek a pásztói tűzoltók is.

Hozzászólások:

Tőkés Tamás
2011. szeptember 6.

A megoldás az lehet,hogy vadhálókat kel felszerelni a 21-es út me léis.Az autópályákon mióta felszerelésre kerültek a vadhálók vadon élő állatok nem okoztak balesetet.

Válasz erre
Válaszok:
kli:
A 21-sen történt dologról ,ami most fókusz van megint egy darabig azért beszélünk, mert haláleset is történt. De egyébként naponta történhetne az olyan vadak miatt, akik irányjelző nélkül vagy a balra lekanyarodó sávban balról előznek, mert a kávé, pia előbbre való. Ez a helyzet hajnaltól reggel 6-tig fenn áll. Egy felszerelt kamera pl Apc közelébe milliós büntetéseket hozna reggelente.

Szólj hozzá!

Mehet