Bátor ember

Ponline, 2011. augusztus 28.

Nézem a TV2 tudósítását a bezárt pásztói strandról. Várom, hogy feltünik büszke polgármesterünk, de nem. Ő ilyenkor, amikor baj van elbújik. Maga helyett küldi a Vízmű igazgatóját aki probálja magyarázni a magyarázhatatlant.Ilyen ez a bátor ember. Amikor a vöröscsillag miatt tett feljelentést, azért nem nyilatkozott,mert éppen nem volt foga. Az azért érdekes, hogy  a testületi ülésen is szóba került a strand ügye. Elismerte, igaz csak jegyzőkönyvön kivül, már kifelé menet, hogy azért döntött így, mert júliusban azt olvasta, hogy már nem lesz jó idő.  Ilyen a mi polgármesterünk: okos, előrelátó és főképpen bátor. Vállalja a döntéseit!

Hozzászólások:

Tőkés Tamás
2011. szeptember 16.

Kedves kli
A VÁR TV -ben felvett anyag többmint 50 perc ezért vágásra lesz szükség igy csak jövöhét pénteken kerület adásba !!!!!

Válasz erre
Válaszok:
Tőkés Tamás:
Kedves kli !
A szerkesztő szerint Dömsödi Gábor olyan keményen beszélt Sisák Imréről,hogy inkáb nem adjale . - Jobb a békesség.
A következő studió beszélgetés meghivott vendége Sisák Imre polgármester.Az időpont egyeztetés most folyik.
kli
2011. szeptember 13.

Köszönöm Tamás meg fogom nézni a DG-t a Vár Tv-ben és lehet ,hogy kapok ill kapunk válaszokat is. Üdv.

Válasz erre
Kata
2011. szeptember 12.

Megjelent a Pásztói Hírlap, szerény a fotó felhozatal "csak" 11 fénykép van a pm úrról!Na nekem senki ne mondja, hogy ez a bátor ember nem szívesen szerepelt volna az országos médiában!!De a gyávasága úgy látszik erősebb volt az egójánál.Szomorú a városnak, hogy ilyen ember vezeti.

Válasz erre
xyzzs
2011. szeptember 9.

A mai napon az egész vízmű kivonult Mátrakeresztesre azért van zárva természetesen mindenki napját fizetik mi kb 50-60fő + az evést-ivást amit mi fizetünk meg a vízdíjban.Gratulálok az igazgatónak és a polgármesternek az ilyen veszteséges céghez!!!!

Válasz erre
kli
2011. szeptember 9.

Csak találgatni tudok,hogy miért Mkeresztesen és a hangszóró az enyém, mert először is az ottani választás eredményessége, másodszor pedig lehet, hogy ott vannak a tulajdonosok. Hogyan lehet, mert ezidáig azt gondoltam, hogy városunké a fürdő, de egy válasz vagy kérdés során OI igazgató tett olyan kijelentést válasza során, hogy ez a tulajdonosokra tartozik. Tehát valamiről nem tudunk. Egyébként egy hivatalban dolgozó személy helyretett erről a strand bezárással kapcsolatban, mikor is azt mondtam, hogy a rendkivüli bezárásban lett volna kompetenciája a városnak, mivel a strand a városé. Erre Ő azt mon dta, hogy rosszul gondolom. Tehát több tulaja van a strandnak ? Hogy van ez ?

Válasz erre
xyzzs
2011. szeptember 8.

Ha esetleg valakit érdekelne holnap a Mátrakeresztesi sportpályán,a "sikeres" évzárás okán strandzáró bulit szerveznek.Hogy miért épp Mátrakeresztesen azt döntse el mindenki.

Válasz erre
admin-
2011. szeptember 8.

Nagy szerepe van a nyilvánosságnak, mint ahogy ezt ez a tv riport is bizonyítja.Kár, hogy a korábbi disznóságok nem kerültek az ország nyilvánossága elé. Ugyanis most nagy a felháborodás kis hazánkban, mert egy település önkormányzati képviselője a testületben magára szavazott az iskolaigazgató választáson és így nyert. Aztán meg azt is monda, hogy csak a saját lelkiismeretének tartozik elszámolással. Ez a két eset, mintha megtörtént volna Pásztón is. Bővebben a mostani esetről itt olvashatnak: http://nol.hu/belfold/20110908-magara_szavazott__es_nyert

Válasz erre
kli
2011. szeptember 7.

Nem ismerem az Ön által feltett kérdéseket, amelyre határozottan megtagadta a választ olyan indokkal, hogy nem tartozik Önre. Gondolom Ő ezt így gondolta, bár közkérdésre közembernek nem lehet kényelmetlen a válasz, hacsak nem zörög a haraszt. Mindenesetre a a demokrácia ellenőrzésének egyik ilyen formájára amit Ön is indított vele szembe felhívhatná a figyelmét a polgármester Úr.

Válasz erre
Válaszok:
Tőkés Tamás:
Kedves kli.
Az első kérdésem az volt miért ilyen magas a viz és csatorna dij Pásztón.
2.Igaz-e ,hogy az ön fizetése 580.000 Ft.Valamint most kapott új szolgálati autót.
3.Álitólag veszteséges a társaság akkor miből tudták megvásárolni 30 M Ft-ért a volt OTP épületét.
4.Talán adminisztrációs személyzet bővitést kivánnak végrehajtani , ezért volt szükség az új irodaház vásárárlásra ?
5. Igaz -e az ,hogy egy volt dolgozójuk után 2M Ft TB-ét fizettek be és elküldték előnyugdijba.
6.Esetenként miért fehér az ivóviz Pásztón.
7.A locsolási almérő felszerelését,hogyan kell igényelni és mennyi időmúlva szerelik fel.
8.Miért alvállalkozóval végeztetik a vizmérő cseréket,holott jóképzett szakmunkásaik vannak.
9.A felügyelőbizottsági tagok miért vesznekfel havonta 100.000 Ft-ot munkavégzés nélkül.
10.Változásra lenne szükség a vezetésben és akkor talán megszünhetne " kádertemetőnek lenni " a vizmű . NEM ÉRZI ENNEK A FELELŐSÉGÉT:
11. Miért zártbe kánikulába a Pásztói strand . _ KIHOZTA EZT A FELELŐTLEN DÖNTÉST.
Tisztelettel : Tőkés Tamás
Tőkés Tamás
2011. szeptember 7.

Kedves kli . Horváth Imrével tegnap beszéltem és nem hajlandó egy kérdésemre sem válaszolni.Azt válaszolta,hogy ezek a kérdések nem tartoznak a lakosságra.Ez kimondottan a tulajnososokra tartozik. Megfontolom egy tüntetés megszervezését a Dél-Nógrádi - Vizmű elé. Azonban attól tartok,hogy kevesen jönnének el.Ez a demonstráció hatásos lehetne erre rászerveznénk a a MÉDIÁKAT / TV 2,RTL KLUB .... Várom a válaszát Ön résztvenne -e egy ilyen tüntetésen ?
Tisztelettel : Tőkés Tamás

Válasz erre
Válaszok:
kli:
Persze, hogy részt vennék a demonstráción.
kli
2011. szeptember 6.

Kedves Tamás plusz kérdésként szúrja már be neki azt is, hogy igaz-e azért nincs vegyszer, mert ellopták ?

Válasz erre
Válaszok:
Tőkés Tamás:
Kedves kli .
Horváth Imre nem hajlandó szerepelni a tV -ben és válaszolni a feltett kérdéseimre. Válaszolt viszont stúdió beszélgetésben DÖMSÖDI GÁBOR ami lálátható lesz a VÁR TV -ben 2011.09.16-án 18.00 tól.kb 50 percben !!!!
Tisztelettel : Tőkés Tamás
Tőkés Tamás
2011. szeptember 6.

A VÁR TV studióbeszélgetésének vendége lesz Horvát Imre. Az első kérdésem az lesz ki a felelős azért,hogy a strand kánikulába bezárt. A többi 10 kérdéást már irásban feltettem az igazgató úrnak. A válszokat szeptember elejére igérte.

Válasz erre
admin-
2011. augusztus 30.

Nagyon furcsa ez, mert egy polgármesternek örülnie kell minden olyan alkalomnak, ahol kiderülhet az, ha valaki nem csinált jól valamit. Ha egy ilyen segítő vizsgálat elől elzárkózik valaki, annak két oka lehet. Az egyik, hogy azt hiszi, mindent jól csinál. Ilyet csak a végtelenül ostoba ember gondol. A másik lehetőség: tudja, hogy bajok vannak. Ez viszont nagyon kínos lévén szó korrupcióról. A döntés minimum egy nyilvános magyarázatot követelne. Szóvá tették ezt az igen tisztelt iskolaigazgató helyettes képviselők? Valami azt súgja, hogy nem. Szóvá tették ezt nekik akik megválasztották őket? Tegyük szóvá!

Válasz erre
Dr. Debreczeni László
2011. augusztus 30.

Egy kevéssé közismert, de jellemző adalék a bátorságról, nyíltságról:
„Korrupciós jelenségek az önkormányzati közigazgatásban” címmel egy kutatási projekt indult a Magyar Közigazgatási Intézet ROP 3.1.1. Programigazgatóság és a Geopolitikai Tanács Közhasznú Alapítvány között 2006. márciusában aláírt megbízási szerződés alapján. Ennek keretében készült 30 önkormányzatnál mélyinterjú munkamódszerével összeállított tanulmány még 2007-ben.
Dr. Pintér István munkájában Pásztóra vonatkozóan két mondat szerepel, íme:
1./ „Pásztó: az interjú elkészítésére nem volt lehetőség”
2./ „Két önkormányzat polgármestere utasította el az együttműködést. Egyrészt Pásztó polgármestere úgy nyilatkozott telefonon, hogy „ha nem muszáj, inkább nem szeretne egy ilyen mélyinterjús felmérést”, illetve a Budapest XII. kerületnél sem volt fogadókészség … „

Vajon miért? Ez annyira pásztói!

Válasz erre

Szólj hozzá!

Mehet