A Vélemények rovat is várja a hozzászólásokat!

Ponline, 2011. március 8.

Kérem a kedves olvasókat használják ki a honlap nyújtotta lehetőségeket!

Hozzászólások:

Sándor István
2011. július 5.

Meghívó!

Szabadtéri filmvetítésre és az azt követő bográcsos vacsorára a Kishegyi Szabadidő Parkba

Időpont: 2011 Július 9 szombat este 19:00 - 21:00

A program témája a környezet és természetvédelem

- Falmászás, játékos programok gyerekeknek.

- Illegális szemétlerakók a város körül.

- Parlagfű helyzet.

- Kötetlen beszélgetés vacsora közben.

- Filmvetítés: A hülyeség kora
A hülyeség kora az emberiséget fenyegető legnagyobb katasztrófáról szól. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy ha az emberiség továbbra is a jelenlegi módon használja ki bolygónkat, visszavonhatatlan hatásokkal kell szembenéznünk. Mindenki egyénileg is felelős! Unokáink jövője a tét! „Miért nem mentettük meg a Földet addig, amíg lehetőségünk volt rá?” – kérdezi joggal a hülyeség kora című film főszereplője, egy idős történész, aki 2055-ben, egy pusztulásra ítélt világból néz vissza a 2008-ban történt eseményekre.

„A klíma változik, a társadalom is változik, csak a hülyeség változatlan.” Láng István.

Tisztelettel: Pásztói Környezetvédő csoport

Válasz erre
Figyelő
2011. június 27.

A Pásztó Online kér-e majd névhasználati vagy név fennmaradási engedélyt az új pásztói rendelet alapján?

Válasz erre
Válaszok:
admin-:
Szerintem nem kéne. Meg kéne várni milyen lépéseket tesznek. Azután összehívni egy sajtótájékoztatót és elmesélni, hogy mi történt amikor egy városépítő egyesület kérte meg a névhasználati jogot. Nem hiszem, hogy a képviselők szívesen nyilatkoznának az újságoknak, tv-knek. Az történt, hogy megint nem gondolták végig a dolgot.
Sándor István:
A PACIF-nak megkérem hivatalosan az engedélyt!
A város vezetőinek az a feladata, hogy döntést hozzanak egy kérelemre!
S.Pisti
lámpás
2011. március 15.

Hát érdekes!

http://videa.hu/videok/hirek-politika/statisztak-a-nemzetinel-fidesz-kozonseg-marcius-15-ev6LoZ7JTAHe1xN8

Válasz erre
kli
2011. március 13.

Szerintem a KÉTTEX-nél lévő gyüjtőúti kereszteződésnél is kellene valamit csinálni, mert aki az alsóbbrendű kereszteződésnél balra akar fordulni nagyon oda kell figyelni a balra történő kanyarodásra, mert a 40-es táblát nem mindenki tartja be nem beszélve arról, hogy az új ház nagyon sokat takar.

Válasz erre
Válaszok:
Tőkés Tamás:
Tökéletesen egyetértek meghívtam Pásztóra a Közlekedési felügyelet főmérnökét.Megpróbáljuk rendbetenni a kialakult kláoszt !!!!
kli
2011. március 12.

Jogszabály szerint ha az illető képviselői is jogosult annak 3 %-ra.De egyébként véletlenül, hogy lehet havonta felvenni olyan juttatást, amire nem jogosult. És a pénzügyi osztály statisztálása a szabálytalansághoz, ami a pénzügyi fegyelmet sérti. Meg milyen etikátlanságról beszélünk. A csóró az lop vagy sikkaszt a politikus az etikátlan !

Válasz erre
Cicero
2011. március 12.

A Fidesz-es Zsiga Marcell ügye szinte teljesen ugyan az, mint a polgármesterünké. Két helyről vett föl költségtérítést és családtagjait, rokonait álláshoz juttatta. Ezt nem kellene meglovagolni?

Válasz erre
Válaszok:
KI:
Fidesz országos vezetése hamarosan megvizsgálja, hogy "tisztán lásson a képviselőcsoport, összehívják az etikai bizottságot, és meghallgatják Zsiga Marcellt. Hozzátette: a képviselő nagyot hibázott, amikor duplán vette fel a költségtérítést, és azt az utolsó fillérig vissza kell fizetnie" (http://fidesz.hu/index.php?Cikk=159815)

Pásztón hol lesz etikai bizottság és hová, mikor kell visszafizetnie a pénzt?
Tőkés Tamás
2011. március 9.

Pásztó közlekedési redjében káosz van.Az új kihejezett táblák nem átgondoltak . Pl Pásztó Csillag tér Széles Pékség előtt elhelyezett tábla a pékség elé közvetlenül nem lehetett behajtani.A mindennapok eldöntötték illetve egy terepjáró kidöntötte a behajtani tlos táblát. A fémgyüjtő pedig elvitték mert aluminiómból volt.Hunyadi út Fő Út csatlakozás körforgalom a végleges megoldás,mert így balesetveszélyes .....

Válasz erre

Szólj hozzá!

Mehet