A VÁR TV mai műsora

Ponline, 2011. március 11.
18:00 reklám
18:05 március 15 Gárdonyi iskolában
18:55 Sisák fórum
20.15 reklám
20:20 Adomány átadás a Mentősöknek és a KórháznakHozzászólások:

tanar
2011. március 20.

Kadhafi is hatalmon van még, annak ellenére, hogy az egész világ tudja, mekkora rongy egy ember. Kadhafi is szónokolni szokott, mint Sisák, ő is hosszan és zagyván beszél mint Sisák, rajta is röhög a művelt világ, mint ahogy röhögne Sisákon is, ha tudná ki ez a bohóc. Ennek ellenére a nép egy része élteti, tüntet és halálba megy érte. Butaságból, tudatlanságból és lekötelezettségből, mert Kadhafi lefizeti őket. Kinek a pénzéből? A nép pénzéből, pont mint Sisák. Amig az okos pásztóiak nem tudják meggyőzni a tudatlan pásztóiakat arról, hogyan működik a rendszer, addig nincs remény. Igaz Pásztót és Hasznost már nem kell meggyőzni. Keresztes pedig nem számít annyira. Csak arra kell vigyázni, hogy ne csalhasson Sisák, mert csalt, és ne hazudhasson, mert hazudott. Akkor jöhet egy új kor!

Válasz erre
Tőkés Tamás
2011. március 13.

Sisák még mindig sokat szerepel a médiákban pedig lejárt az ideje a polikában,és Pásztón !!!!

Válasz erre
Válaszok:
lámpás:
Tisztelt Tőkés Tamás!

Attól, hogy minden második beírásában hirdeti Sisák Imre bukását az még nem történt meg. 2014-es választáson is lehet, hogy ismét Ő nyer.
Figyelő:
Kis János a 80-as évek elején, talán a Társadalmi Szerződésben, a szamizdat Beszélő hasábjain kiadta a jelszót: Kádárnak mennie kell. Akkor kevesen hittek neki, de pár év és lőn igaza...
Szépvölgyi
2011. március 11.

Nézem a polgármester fórumát és azt érzem, hogy ezzel már elkésett.
A csökkenő lakosságszám, a fizetőképes kereslet drasztikus csökkenése, amely a munkahelyek drámai hiányából fakad, nem garantálja, sőt biztosan előre vetíti a piaci beruházás és a hasonló próbálkozások sikertelenségét, amennyiben nem jár munkahely teremtő próbálkozással. Ez persze nem merülhet ki abban, hogy itt vagyunk gyertek.
Sajnos ez ma nem megy.
Ismét a kormányzatot támadja a munkanélküliség növekedéséért.
A kórház sikertörténete nem a polgármesternek köszönhető, hanem a korábban az egészségügyi kormányzat intézkedéseinek eredménye.
Azt mondja a polgármester, hogy bárki megkeresi, általában 100.000 Ft-os támogatással személyesen támogatja a nemesebb célokat. Kérdezem, hogy az öt gyemeket nevelő polgármester miből fizeti ki ezeket a támogatásokat? Hiszen ez évente akár elérheti a 500.000-1.000.000 Ft-ot. Miből?
A rokoni szálak védelmében elmondja, hogy a rokon a térség, szinte minden nagyobb beruházásának a kivitelezője. És ezért hagyjuk öt békén. :))))
A demagógiának hadat üzenve hirdeti, az, hogy az egész család a
jog talaján munkálkodik a közjóért. :))))
Ki ez a Dömsödi Gábor? Mondja a polgármester, talán nem az a magyar állampolgár, aki az önkormányzati válsztásokon a választópolgárok által leadott szavazatok alapján 60 szavazattal kevesebbet elért jelölt. Ezt később ő is elismeri. :))))
Támadja Dömsödit, hogy Ő nem foglalkozik a családjával, csakhogy a közpénzből finanszírozott családi költségvetés és a tulajdonosi kényszerképzetek nem mérhetők össze, egy nem a köz pénzén élősködő, vállalkozó, önfenntartó polgárral.

Válasz erre
Összesen 4 válasz, lássuk mindet.
Tőkés Tamás:
Sisák még mindig nem jött rá arra ,hogy lejárt az ideje Pásztón változásra van szükség,de sürgősen. A megoldás előrehozott önkormányzati választások PÁSZTÓN.
Varjú:
De hogyan lehetne előrehozott önkormányzati választásokat elérni? Arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy bankszámlaszámot, ahová önkéntes alapon fizetnénk be pénzt, ami állja a peres költségek illetékét. Nem hiszem el, hogy nem lehet megfogni ezt a Sisákot. Én nem értek a joghoz és a politikához, de nem lehet ráuszítani Budait a nagy elszámoltatás biztost?
tanár:
Sisákot úgy lehet "kicsinálni", hogy várni kell. Nagyon sok zűrös ügye van, és eljön az idő, amikor nem tud fizetni a megállapodás alapján. Akkor majd kiborul a bili. Fel fogja dobni valamelyik cinkosa, már csak a nagy számok törvénye alapján is.

Szólj hozzá!

Mehet