A VÁR TV mai műsora
Ponline, 2011. március 11.
18:00 reklám
18:05 március 15 Gárdonyi iskolában
18:55 Sisák fórum
20.15 reklám
20:20 Adomány átadás a Mentősöknek és a Kórháznak
Mondóka
Ponline, 2011. március 10.
Kaptam egy levelet-rejtélyes, konspiratív úton-egy Pásztón dolgozó mátraszőlősi szülőtől, aki aggódik az iskolába járó gyermekei jövőjéért.
A levél szövege, és ezzel kapcsolatos gondolataim itt olvashatók.
Vádat emeltek az igennel szavazó képviselők ellen
Ponline, 2011. március 8.
A Fővárosi Főügyészség közleményben jelentette be, hogy vádat emelt a volt VI. kerületi polgármester Verók István és 13 egykori képviselőtársa ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt. A hír folytatása itt olvasható, de ebből is az a tanulság a pásztói képviselők számára, hogy a többséggel tartás nem mentesít a felelősségre vonás alól egy adott esetben.
Fideszesek a testületben
Ponline, 2011. március 3.
Sokak számára érthetetlen, hogy miért nem vonja be a három Fideszes képviselőt a polgármester a város vezetésébe. Ésszerütlennek tünik a döntés két okból is. Egyrészt, mint tudjuk a Fidesz kormányzó párt, másrészt pedig a három képviselő szakmája, előélete alapján tudna segíteni a városnak. Erről kérdezték a közmeghallgatáson a polgármestert és most megérkezett a válasz.
Pellet vagy/és gáz?
Ponline, 2011. március 3.
Most kaptam a hírt, hogy állítólag egy gázkazánt is beépítettek az óvodába a meglévő pellet üzemelésű mellé. Ez számomra teljesen hihetetlen, de attól még lehet igaz. Várom az információkat, addig is felteszek egy képet arról, milyen is egy óvodai pellet kazán.
Ajánljuk a ponline.hu-t!
Ponline, 2011. február 25.
Megújult a ponline.hu. Ez még nem a végleges verzió, dolgozunk kényelmi funciókon. Látogatottságunk szépen emelkedik, de még így is sokan vannak a pásztói internethasználók között is, akik nem hallottak még erről az oldalról. Kérek minden olvasót ajánlja az oldalt ismerőseinek.Ehhez nem kell bejelentkezni. A regisztrációnál fantázianevet is elfogadunk, egy mail cím sem lehet gond. .
Megint Pásztói Hírlap
Ponline, 2011. február 22.
A most megjelent Pásztói Hírlap 12 oldalas, és ebben már a hirdetések is benne vannak. A baj csak az, hogy a nyilvános szerződés szerint a lapnak 16 oldalasnak kéne lennie, és ebből minimum 12 oldalon híreket kéne közölnie.
Végjáték
Ponline, 2011. február 18.
A legutóbbi testületi ülés és a közmeghallgatás történései mély nyomokat hagytak bennem. Aludtam a dologra párat, sok emberrel beszéltem, ezután végigondoltam még párszor a város helyzetét. Született egy írás. Nagyon hosszú, de próbál közérthető maradni. Ha el akarják olvasni, kérem kattintsanak a címre, de csak akkor ha van idejük és türelmük hozzá!
Most aztán nagyon félek!
Ponline, 2011. február 11.
Nem elegáns dolog valakiről távollétében beszélni, hazugságokat állítani, amikor nem tud rá reagálni. Ez egy közmeghallgatáson, a város tanácstermében különösen visszatetsző. A kereszt alatt, meg még furcsább. ( Ebben a teremben a kereszt is furcsa!)
Malomhegyi Lajos tisztelete
Ponline, 2011. február 11.
A Közmeghallgatáson felállt Malomhegyi Lajos, tett néhány sértő megjegyzést majd elmondta, korábban igen de már nem tisztel engem.
Jön a Lex Sisák?
Ponline, 2011. március 11.
A nagy adósságot felhalmozó városok polgármesterei és önkormányzati képviselői nem indulhatnának újra a következő választáson - közölte a Világgazdaság pénteken kormányzati tervekre hivatkozva.

A kormány nem cáfolta a lap információját, amely szerint akár a képviselő-testület és a polgármester állásába is kerülhet, ha túl nagy az adósságállomány egy-egy településen.

A lehetséges következmények között van a testület munkájának a felfüggesztése és új választás kiírása. A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint az új önkormányzati törvény már egyeztetés alatt áll
A Vélemények rovat is várja a hozzászólásokat!
Ponline, 2011. március 8.
Kérem a kedves olvasókat használják ki a honlap nyújtotta lehetőségeket!
Pásztó népessége a magyarországi átlagnál is jobban fogy
Ponline, 2011. március 8.
Az Országgyűlésben ma arról vitatkoznak a képviselők, hogy miként lehetne visszaszorítani a népességfogyást Magyarországon. Egyebek között felszólalt Ertsey Katalin (LMP) aki nemzetközi statisztikai adatokra alapozva kijelentette, abban az országban születik meg a második, a harmadik, a többedik gyerek, ahol megoldott a nők rugalmas foglalkoztatása, ahol létezik a munkaidőhöz igazodó bölcsődei, óvodai, iskolai rendszer. A népességfogyás tehát európai, magyar és pásztói probléma. Mégis azt látjuk, hogy az európai átlagnál jobban fogy a magyar és a magyarnál is jobban a pásztói lakosság. Ennek azonban nincsenek megfejthetetlen okai. Pásztón a magyar átlagnál is kevesebb a munkahely, ezen belül külön gond a nők foglalkoztatása. Nincs önkormányzati támogatottságú bölcsőde, az óvodában pedig 4 órakor már úgy néznek a dolgozó szülőre, mint bika a vörös posztóra, hogy hol volt eddig. Ha ezeket az egyszerű összefüggéseket nem érti meg a városvezetés és a vele szövetséges igazgató helyettesek, akkor a további lakosságszám csökkenés megjósolható.
Elmarad a kistérségi társulás ülése
Ponline, 2011. március 3.
Másodszor marad el a Pásztói Kistérségi Társulás ülése. Első alkalommal a pénzügyi bizottság volt határozatképtelen, most pedig "váratlan okkal" magyararázzák a halasztást.
Áruló van közöttünk?
Ponline, 2011. február 28.
Íme, egy újabb bizonyíték arra, hogy szeretett polgármesterünk vagy nincs tisztában a legalapvetőbb számtani műveletekkel sem, (összeadás, kivonás) vagy ami még nagyobb baj lenne, szemrebbenés nélkül hazudik.
Mayer Mihály először a törvény előtt ad számot, az Úr csak azután jön
Ponline, 2011. február 23.
Gőzerővel folynak a pécsi egyházmegye gazdasági ügyeivel kapcsolatos rendőrségi kihallgatások. Mayer Mihály bukása óta kiderült, hogy a püspökség csak 2010-ben több mint 200 milliós hiányt halmozott fel, de közben a hivatalos elszámoláson kívül is forgatta a pénzeket.

Gyászhír
Ponline, 2011. február 19.
Hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Szivák Ilona, akit nagyra becsültünk és aki nagyon fog hiányozni nekünk.
Pótmunka
Ponline, 2011. február 18.
Szóvá tettem a közmeghallgatáson, hogy túl sok, már-már gyanúsan sok a pótmunka a városi beruházásokon..
Nagyon sok pénzről lehet szó
Ponline, 2011. február 11.
Szégyenletes volt a tegnapi közmeghallgatás. Kezdődött azzal, hogy megvonták tőlem a szót mert túlléptem a keretet. Ekkor Gajdics elmondta, hogy a közmeghallgatás szabályait, a polgármesternek lett volna kötelessége ismertetni.
Nem bírta (karikatúra)
Ponline, 2011. február 11.
"Nem kapok semmit ingyen, mindenért fizetek..." Az első kép e kijelentés előtt, a második utána készült.
Valaki nem bírta tovább és hazament!
< 1 2 3

Legfrissebb hozzászólások

A hanyag munka nem vis maior!

Kata 2014-09-29 11:05:00

Erre szoktam én azt mondani, hogy meg van az oldva,de "olyan sisákosan" ! Sajnos itt is igaz: fejétől bűzlik a hal !

Szüreti Felvonulás - Pásztó 2014.

Szabó Hilda 2014-09-14 09:33:46

Esik. Valaki elfelejtett egyeztetni a kampányfőnökével.

A padok, a rózsák és a szökőkutak városa (nagyoperett)

Szabó Hilda 2014-09-02 23:24:38

A javaslatát a szavazásról támogatom. Legyen társadalmi vita, hogy kell-e szökőkút. Volt szerencsém elolvasni a képviselőtestület 2014. március 27-i ülésének jegyzőkönyvét, ahol szerepelt a téma. Java...

Már szeretem a focit

Szabó Hilda 2014-08-24 22:36:51

xD! A "tari Mourinho"-tól kiköptem a kakaómat!

Már szeretem a focit

Szabó Hilda 2014-08-24 22:33:46

Persze hogy lepusztult a focipálya. Anno Dávid Ibolya hűbéreseként nem volt come il faut érteni a focihoz. Most narancssárga színekben, mint tudjuk mások az elvárások. Amúgy szólhatna az új főnökének,...

Ajánlja az oldalt ismerőseinek, barátainak!

Mindössze annyi a teendő, hogy beírja azoknak az e-mail címét, akiknek ajánlani szeretné a Ponline oldalát, majd rákattint az "Ajánlom" gombra.

Ajánlom

Bejelentkezés

Ön még nem tag? Kattintson ide!