21-es tanulságok
Ponline, 2011. szeptember 6.
A pásztói kihajtót a Kocsis tüzépnél nem védi sebességkorlátozás. Az első pásztói kihajtónál. nagyon helyesen- van egy 70-es tábla, feltűnő alapon. Pedig itt nincs is gyalogos, csak ki és behajtó forgalom. A másik behajtónál pedig buszmegálló van, jelentős gyalogos forgalommal. Gyerekek is járnak itt, mégsincs átkelő szakasz, nincs tábla. Egy hatvanas és sárga villogó kellene ide. (Foytatás...)
Bátor ember
Ponline, 2011. augusztus 28.
Nézem a TV2 tudósítását a bezárt pásztói strandról. Várom, hogy feltünik büszke polgármesterünk, de nem. Ő ilyenkor, amikor baj van elbújik. Maga helyett küldi a Vízmű igazgatóját aki probálja magyarázni a magyarázhatatlant.Ilyen ez a bátor ember. Amikor a vöröscsillag miatt tett feljelentést, azért nem nyilatkozott, mert éppen nem volt foga. Az azért érdekes, hogy ... (kattintson)
Egy jó kérdés Debreczeni doktortól:
Ponline, 2011. augusztus 21.
Kérdésem: Mennyi vegyszert lehetett volna venni, illetve mennyi veszteséget lehetett volna fedezni a Vízmű által megvett, azóta is üresen kongó OTP iroda árából?
Mi vonz több látogatót Pásztóra egy működő strand, vagy egy lepukkant üres iroda? Felelős?
Sisákisták! Merre át?
Ponline, 2011. augusztus 19.
Sisák Imrét sokan támogatták meggyőződésük ellenére is. Olyanok, akik féltek attól, hogy egyszer Pásztón is teljesítmény alapján fogják megítélni a munkavállalókat.
Most azonban baj van. Ha a kórház és az iskolák állami fennhatóság alá kerülnek, akkor már nem a polgármestertől, Sisák Imrétől függ a kórház és az iskolák igazgatóinak és helyetteseiknek, valamint a dolgozóknak léte. Folytatás...
Kánikula van tehát bezárt a strand
Ponline, 2011. augusztus 18.
...Kaptam egy levelet idézem: „több, mint 20 éve járok a strandra, de ilyen még nem történt, hogy a polgármester péntek délben eldöntötte, hogy vasárnap be kell zárni, mert 4 millió a veszteség( kéthetes esőzés) és ő megnézte, hogy már nem lesz jó idő. ( Bár nem tudom, hol nézhette, hiszen azóta kánikula van)”...
A folytatáshoz kattintson a címre!
Egyirányú gondolkozás, balesetveszélyes útszakasz
Ponline, 2011. július 24.
Változatlanul ígérem, a következő választáson indulok és ezt már most jelzem. Ugyanakkor Pásztó ügyeivel a választásig teljesen felesleges foglalkoznunk, a józan gondolatoknak nincs semmi hatása.
Meleg helyett hitoktatás
Ponline, 2011. június 6.
Télen a fűtési rendszer remekbe sikerült felújítása borzolta a óvodás gyermekek szüleinek kedélyét. Ime itt az újabb ügy: "titkos hitoktatás". A gond a titkos megoldással van. Jellemző a pásztói viszonyokra, hogy az erről szóló levelet név nélkül küldték: itt olvasható. A választ meg várjuk mindig korrektül tájékoztató óvodavezetőnktől.
Nem való szökőkút egy kis parkoló közepére!
Ponline, 2011. május 16.
Nem való szökőkút egy kis parkoló közepére! Ezt minden gondolkozó ember tudja. Egyszerűen azért nem, mert útban van.
Vannak azonban olyanok,akik nem értenek az autóhoz és hibáznak. Olyanok is akik nem veszik észre és ledöntik. De, hogy ezek után újra, ugyanoda építsék fel!? Ez is megtörtént Pásztón. Ime a következmények.
Bokori Traktormajális az MTV Híradóban
Ponline, 2011. május 10.
A VII. Bokori Traktormajálisról készült riport az MTV Híradóban 2011. május 7-én.
Csak a buta ember pazarol
Ponline, 2011. április 19.
Pásztó szépül. Ez jó. Most, hogy a padok kikerültek, és a növények meg bekerültek, látszik a fejlődés.
Pásztó a padok városa lett. Ez is lehet jó, bár érdekes lenne tudni, hogy mi a mozgató erő. Vagyis, hogy miért került ennyi pad a városba. Nagyon olcsó volt? Vagy ellenkezőleg: nagyon drága? Ennek is utána kell járni.Most azonban nem erről akarok beszélni, hanem arról amit ma láttam. A városi tűzoltók locsolták a növényeket a közel százmilliót érő gépjárműfecskendővel. Ez azért túlzás.
Szombaton takarítás
Ponline, 2011. április 1.
Takarításra hívnak minket április 2-ára,szombatra. A felhívás két helyen olvasható. A város honlapján itt 9 órai a kezdet, és a városgazdálkodásén, itt nincs megadva a gyülekezés kezdete. Mindkettőt közöljük az alábbiakban.
Politikai technikák
Ponline, 2011. március 22.
Pásztó vendége volt Brunda Gusztáv. Előadásában elmondta, azok a területek fejlődnek az országban, ahol a politikai uralmi technika helyett a polikai menedzsment technikát alkalmazzák.Vagyis ahol a politikát nem a hatalom gyakorlására, hanem a város menedzselésre használják.
Takarítás
Ponline, 2011. március 15.
2011. március 19-re /szombatra/ általános városi tavaszi nagytakarításra hívják a pásztóiakat. A részletek itt olavashatóak.
Egy halott, 30 sebesült- Hajnali buszbaleset a 21-esen- Sokkoló képek
Ponline, 2011. szeptember 5.
(Az egyik utas, egy 43 éves férfi meghalt, amikor árokba borult egy menetrend szerinti autóbusz Nógrád megyében, Szurdokpüspöki és Jobbágyi között hétfőn reggel – közölte Dankóné Nagy Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Folytatáshoz kattintsanak a címre!)
Ma megint kánikula van
Ponline, 2011. augusztus 25.
Mit szépítsük? Időjósnak nem vált be.
Mire való a bezárt strand? Önkormányzati bulira!
Ponline, 2011. augusztus 21.
Önkormányzati buli volt pénteken a kánikulában bezárt strandon.
Nincs azzal semmi baj, hogy az önkormányzati dolgozókat megjutalmazzák. Érthető ez a sikeres város rehabilitáció után. Én különösen a pad ügyosztálynak adnék jutalmat, akik mennyiségben és minőségben egyaránt túlteljesítettek a kisvárostól elvárható normát...
A folytatáshoz kattintson a címre!
Nem lehet iskolája és kórháza a pásztói önkormányzatnak
Ponline, 2011. augusztus 18.
Hiába ment a város összes pályázati lehetősége éveken át a kórházra.
Kormányhatározatot hoztak az önkormányzati rendszer átalakításáról. Eszerint önkormányzati feladat marad a településfejlesztés, üzemeltetés, az alap egészségügyi ellátás, továbbá a járóbeteg-ellátás akkor, ha az nem kórházzal integrált. Az óvodai ellátás is önkormányzati feladat marad, az alapfokú oktatást az állam veszi át.
Simon farizeus Hasznoson*
Ponline, 2011. július 28.
A hírek szerint Sisák Imre a következőket mondta a Rétesfesztiválon:"Hasznos azért lehet több évszázada a Mátra nyugati kapujának egyik jelentős települése, mert lakói mindig a hitet tartották a legfontosabbnak." Nos, Kedves Polgármester Úr, Ön még ebben az egyszerű dologban is téved. Hasznos azért sikeres település, mert az itt élők nagyon tudnak és szeretnek dolgozni.A folytatáshoz kattintson!
Állatkínzás?
Ponline, 2011. június 26.
http://kiskutya.hu/forum/legalis-allatkinzas-t68000.html
Szovjet emlékmű
Ponline, 2011. május 25.
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom a napi pásztói ügyekkel a következő választásig, mert teljesen felesleges. Semmilyen tanácsot sem fogad meg a Tisztelt Testület, az ésszerűeket, meg különösen nem. TV-ben sem érdemes szerepelni, mert a válaszban sincs sok köszönet. A legutóbbi kérdéseimre Sisák Imre csattanos választ adott. A VÁR TV „Sisák műsorát” 7 percig tudtam csak nézni (amúgy másfél órát beszélt az Úr) de ebben a 7 percben is 8 hazugságot/csúsztatást/ félremagyarázást találtam. Így nincs sok értelme a józan ész működtetésének.
Most azonban mégis van egy dolog, aminek szóvá tételét nem tudom megállni, a holnapi testületi ülés előtt.
Csütörtökön akarnak dönteni egyebek között a Szovjet Emlékmű áthelyezéséről. Ez necces, és nincs is erre szükség. Elmondtam már többször, nem az emlékmű létezésével van a baj, hanem annak külső megjelenésével. Ha áthelyezik, az emlékeket sért, de ha eltüntetik ezt a borzalmat és helyére egy ízléses emléktáblát helyeznek, akkor senkit sem sértünk meg, senki sem tiltakozhat. Feltéve persze, ha Pásztó vezetői közül ismeri valaki az ízlés szó jelentését. A beköszönő kereszteket elnézve ( szintén Testületi ülés napirendi pont) az ilyenek köztük nincsenek (többségben)!
Luxuslakás, méregdrága autóbérlés: dagad az ÉRV-botrány
Ponline, 2011. május 12.
Üzemegység címen tartott fenn Eger belvárosában egy luxuslakást az Észak-magyarországi Regionális Vízművek. A társaságnál feltárt több száz szabálytalanság közt olyan autóbérletek is szerepeltek, amelyek után havonta 662 ezer forintot fizetett az állami vállalat - írja a Heves Megyei Hírlap.
VII. Bokori Traktormajális
Ponline, 2011. május 4.
Szeretettel meghívunk mindenkit az idén hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Bokori Traktormajálisra, május 7-én, szombaton.
Olvasói levél a vízárról
Ponline, 2011. április 19.
Az itt közölt olvasói levelet a Vélemények oldalról vettem át. Gotva János a vízárról ir.
Maradjon Pásztón az 1%!
Ponline, 2011. március 22.
A Dél-Cserháti Televízió Egyesület várja a Tisztelt adózó állampolgárok felajánlásait.
Adószámunk: 18644430-1-12
A befolyt összeget a VÁR-TV tevékenységére fordítjuk.
Köszönettel: Plecskó Péter Elnök

A Nyikom HTK nevében kérem a tisztelt pásztóiakat,
hogy az SZJA 1%-val segítsék munkánkat!
Adószámunk: 19160614-1-12
Tisztelettel: Sándor István klubvezető, Tel.: 06/30-6575-293
Jelenés a pásztói közmeghallgatáson
Ponline, 2011. március 22.
Mit mond a második parancsolat? Isten nevét hiába ne vedd!Nem tudta ezt Sisák Imre, Pásztó város polgármestere, az Úrra hivatkozott, mondván csak neki tartozik számadással. Ebben a pillanatban elment a fény. Mi ez? Jelenés a pásztói városházán? Nem hiszem, de azt azért tudjuk, hogy amíg a Jóisten elé jut az egyszeri polgármester ügye, addig vannak még mások is akiknek számot kell adni a törvények
< 1 2 3 >

Legfrissebb hozzászólások

A hanyag munka nem vis maior!

Kata 2014-09-29 11:05:00

Erre szoktam én azt mondani, hogy meg van az oldva,de "olyan sisákosan" ! Sajnos itt is igaz: fejétől bűzlik a hal !

Szüreti Felvonulás - Pásztó 2014.

Szabó Hilda 2014-09-14 09:33:46

Esik. Valaki elfelejtett egyeztetni a kampányfőnökével.

A padok, a rózsák és a szökőkutak városa (nagyoperett)

Szabó Hilda 2014-09-02 23:24:38

A javaslatát a szavazásról támogatom. Legyen társadalmi vita, hogy kell-e szökőkút. Volt szerencsém elolvasni a képviselőtestület 2014. március 27-i ülésének jegyzőkönyvét, ahol szerepelt a téma. Java...

Már szeretem a focit

Szabó Hilda 2014-08-24 22:36:51

xD! A "tari Mourinho"-tól kiköptem a kakaómat!

Már szeretem a focit

Szabó Hilda 2014-08-24 22:33:46

Persze hogy lepusztult a focipálya. Anno Dávid Ibolya hűbéreseként nem volt come il faut érteni a focihoz. Most narancssárga színekben, mint tudjuk mások az elvárások. Amúgy szólhatna az új főnökének,...

Ajánlja az oldalt ismerőseinek, barátainak!

Mindössze annyi a teendő, hogy beírja azoknak az e-mail címét, akiknek ajánlani szeretné a Ponline oldalát, majd rákattint az "Ajánlom" gombra.

Ajánlom

Bejelentkezés

Ön még nem tag? Kattintson ide!