Háttal a pásztói sportnak
Ponline, 2014. szeptember 30.
Veszélybe került a sportpálya lelátó felújítására elnyert pályázat, mert Pásztó érdemben nem járul hozzá a beruházáshoz. Ugyanis a legutóbbi testületi ülés elé került a sportegyesületek támogatása. A testület gyakorlatilag fityiszt mutatott a pásztói sportnak.
Az elmúlt 7 év számokban
Ponline, 2014. szeptember 16.
Pásztó pénzügyei
Szüreti Felvonulás - Pásztó 2014.
Ponline, 2014. szeptember 14.
Ma hajnalban korán keltünk, hogy kivegyük részünket a Szüreti Felvonulásból. Színes léggömbökkel feldíszítettük a várost. A szöveg kicsi, szerény, de fontos: Pásztó 2014-Változás-Dömsödi Gábor
A padok, a rózsák és a szökőkutak városa (nagyoperett)
Ponline, 2014. szeptember 2.
Épül egy újabb felesleges szökőkút Pásztón. Nekem meg az jutott az eszembe, hogy ennek az árából meg lehetett volna vásárolni a kistérség két eladó buszát együtt, ezekkel lehetne szállítani reggel a keresztesi, hasznosi gyerekeket, és mindenki mást, aki most nem tud utazni, vagy csak drágán tud. Indítsunk egy szavazást, mi kéne jobban a városnak egy új csobogó, vagy a két kisbusz?
Javaslom még a leköszönő polgármesternek, hogy az érintett szülőket az épülő szökőkút előtt tájékoztassa!
Pásztó-Mátranovák 4:0-VIDEÓVAL!
Ponline, 2014. augusztus 23.
Négy nullra győzte le Pásztó remek játékkal a szintén jó formában küzdő Mátranovákot. Az első gólt Csépe István (Pite) szerezte 11-esből. Aztán Szöllősi Tamás bombázott a bal alsóba, ezzel kettő nulla a félidőben.A fordulás után Tancsik Richárd lőtt kettőt az erősen támadó ellenfélnek. A negyedik találat egészen szép akció gyümölcse volt. Hajrá fiúk, szép volt!(Kattints a nagyobb képhez!)
A Jóisten döntése már megszületett
Ponline, 2014. augusztus 17.
Nekem azt tanította a nagymamám, hogy Isten nevét a számra hiába ne vegyem. Hallhatott valamit erről a parancsról Pásztó leköszönő polgármestere is, mert sajtótájékoztatóját némi szabadkozással kezdi, de aztán belelendül.
I.Vámudvar Kupa
Ponline, 2014. július 1.
Vasárnap sikeresen megrendezték a pásztói szlalom versenyt. Gond és baleset nélkül. Gratulálunk a szervezőknek!
I.Vámudvar Kupa
Ponline, 2014. június 13.
Az I. Vámudvar Kupát amely egy szlalom ügyességi verseny a Pásztói Vasútállomáshoz tartozó Vámudvar aszfaltos területen rendezi meg a Kövérgáz Rallye Motorsport Egyesület.
Eltemettük Krämer Lacit
Ponline, 2013. október 25.
Eltemettük Lacit. Egyszerű, szép szertartás volt. Nagyon sokan voltunk, alig fértek a temetőben, és rögtön kiderült, Laci nélkül nehezen boldogulunk a szervezéssel.A rabbi szólt először, ami felüdülés volt a katolikus szertartások után. Közvetlen volt és hallani lehetett, ismeri a családot. Majd jött egy újabb beszéd, aztán következett Bagyin Pali aki a Vállalkozók Klubja nevében szólt.(folytatás)
Újra elkezdjük
Ponline, 2013. február 19.
Hosszan szünetelt ez az oldal, egyrészt időhiány miatt, másrészt technikai zűrök is adódtak.
Mára megjavult a rendszer, és mi újrakezdjük az írást, mert sok olyan megbeszélendő dolgunk van, ami nem tűr halasztást.
Példamutatás
Ponline, 2011. október 16.
A gyereknevelésben a legfontosabb a példamutatás. Ha a gyerek azt látja, hogy apukája bekötött biztonsági öv nélkül vezet, közben néha még telefonál is, megáll az iskola előtt a tilosban amikor a példavevőt az általánosba szállítja, akkor ebből megtanulja, hogy a szabályokat a saját városában neki sem kell betartania.

(A folytatáshoz kattintson a címre!)
Újabb tragédia a 21-esen
Ponline, 2011. október 13.
Súlyos baleset történt Nógrád megyében csütörtök reggel negyed nyolc körül. A 21-es főúton Vizslás-Újlak és Bátonyterenye között öt ember meghalt, közölte a rendőrség. Egy mikrobusz és egy menetrend szerint közlekedő busz karambolozott. A balesetnek hat sérültje is van – közölte Dankóné Nagy Éva, a Nógrád megyei rendőr-főkapitányság szóvivője
Sisák szerint nem csak egy karácsonyfa hanem Aradszky Laci is kommunista
Ponline, 2011. szeptember 24.
Ezt most hallottam: Szó volt róla, hogy Aradszky László Pásztón fellép a szüretin, de a szeretett vezető megtiltotta. Egyrészt mert "kommunista", másrészt fellépett Dömsödi rendezvényen.

A folytatáshoz kattintson a címre!
A hanyag munka nem vis maior!
Ponline, 2014. szeptember 24.
Mit fogok másként csinálni polgármesterként? Megkövetelem a becsületes munkát, nem engedem a túlszámlázást, szakemberekkel dolgoztatok és nem a trehány munkát végző baráti cégekkel.
(A teljes cikkhez kattintson a képre!)
Megint egy valótlan állítás
Ponline, 2014. szeptember 15.
A pásztói képviselő-testület mai ülésén hitelfelvételről is dönt. Az ok a 2014. július 13-án, azaz a VB döntő napján lehullott nagy mennyiségű csapadék, ami megrongálta a Kövicses patak védműveit. Idézem Önöknek:„a költségvetésben a pályázathoz szükséges saját erő nem áll rendelkezésre, ezért szükséges a 18 millió Ft hitel felvétele, ami a vis-maior döntéstől függően változhat," (folytatás)
Árvízi számlák
Ponline, 2014. szeptember 2.
Ma szöveges hírt közölt a leköszönő polgármester a Facebook oldalán. Ez üdítő újdonság, hiszen eddig csak legendás bejárásait csodálhattuk meg több tucatnyi képen. De most szöveg is megjelent, valami komoly dolog történhetett!Igen,a kéthetes levéllel el kell vonni a figyelmet arról a botrányról, hogy a keresztesi gyerekeket menetrend szerinti busszal szállítják, mert nincs pénz iskolabuszra.
Már szeretem a focit
Ponline, 2014. augusztus 24.
Egy polgármesterjelöltnek kötelező focimeccsre járnia. Nem azért,hogy fizetett vagy ingyenes kezdőrúgással bohóckodjon.Én ilyet soha nem fogok tenni. Ha lesz pénz, odaadom rendben és nem hivalkodóan. Tudom, nem nekem kell szerepelni a pályán, hanem azoknak, akikről ez szól: a sportolóknak. Nekem polgármesterként az lesz a feladatom,hogy őket sztároljam, és nem az, hogy magam.(folyt.kattints!)
Az első aszfalt
Ponline, 2014. augusztus 23.
Megjelent az első aszfaltcsík az épülő 21-es úton. A 13-as és 12-es km. között már látható pár méter az új burkolatból. Ugyanakkor a régi pályán megjelentek újra a kátyúk, nem árt tehát vigyázni!
Pásztó leendő polgármestere
Ponline, 2014. augusztus 14.
Hétfőn aggódva hívott fel egy kedves pásztói ismerősöm. Igaz-e a hír, amit apósától hallott: Dömsödi visszalép a polgármesterségtől. Megnyugtattam, és ezt teszem Önökkel is. Nem igaz, sőt! A kampány napok múlva hivatalosan is elkezdődik. Ami azt illeti, nem hivatalosan már el is kezdődött. (A folytatáshoz, kérem kattintson!)
Az én Pásztóm - Foci VB
Ponline, 2014. június 13.
Mit csinálna másképp, milyen lenne Pásztó városa, ha Dömsödi Gábor lenne a polgármestere. Erről szól ez a sorozat, ebben a részben a foci VB-hez kapcsolódó rendezvényről beszél a független polgármester jelölt.
Dedikálás Pásztón
Ponline, 2013. október 27.
Könyvem első bemutató-dedikálását Pásztón tartjuk. Mindenkit szeretettel várunk, 2013.10.28-án hétfőn 15 órakor a Kölcsey Könyvesboltban!
Dömsödi Gábor
Krämer László
Ponline, 2013. október 20.
Laci nagyon fog hiányozni. Nem csak a családjának, a barátainak, hanem mindenkinek, aki ismerte.
Rekord!
Ponline, 2011. október 18.
Megdőlt a múlt hónapban felállított rekord (11). Megjelent a Pásztói Hírlap legújabb száma 12 Sisák-képpel.
Panasz a Volánra
Ponline, 2011. október 13.
A vélemények rovatba érkezett ez a panasz.
Újabb botrány a pásztói óvodában
Ponline, 2011. október 3.
Egy kisfiút –nevezzük Attilának, annál is inkább mert ez a neve- három hét után kitettek a pásztói óvodából, mondván, hogy túlkoros, menjen iskolába.

Attila így most Csécsén kezdi meg általános iskolai tanulmányait egy hónap késéssel. Azt, hogy ez az egy hónap kiesés milyen hatással lesz későbbi életére, még nem tudni, bízzunk a lelkiismeretes csécsei pedagógusokban.
1 2 3 >

Legfrissebb hozzászólások

A hanyag munka nem vis maior!

Kata 2014-09-29 11:05:00

Erre szoktam én azt mondani, hogy meg van az oldva,de "olyan sisákosan" ! Sajnos itt is igaz: fejétől bűzlik a hal !

Szüreti Felvonulás - Pásztó 2014.

Szabó Hilda 2014-09-14 09:33:46

Esik. Valaki elfelejtett egyeztetni a kampányfőnökével.

A padok, a rózsák és a szökőkutak városa (nagyoperett)

Szabó Hilda 2014-09-02 23:24:38

A javaslatát a szavazásról támogatom. Legyen társadalmi vita, hogy kell-e szökőkút. Volt szerencsém elolvasni a képviselőtestület 2014. március 27-i ülésének jegyzőkönyvét, ahol szerepelt a téma. Java...

Már szeretem a focit

Szabó Hilda 2014-08-24 22:36:51

xD! A "tari Mourinho"-tól kiköptem a kakaómat!

Már szeretem a focit

Szabó Hilda 2014-08-24 22:33:46

Persze hogy lepusztult a focipálya. Anno Dávid Ibolya hűbéreseként nem volt come il faut érteni a focihoz. Most narancssárga színekben, mint tudjuk mások az elvárások. Amúgy szólhatna az új főnökének,...

Ajánlja az oldalt ismerőseinek, barátainak!

Mindössze annyi a teendő, hogy beírja azoknak az e-mail címét, akiknek ajánlani szeretné a Ponline oldalát, majd rákattint az "Ajánlom" gombra.

Ajánlom

Bejelentkezés

Ön még nem tag? Kattintson ide!